dilluns, 7 de setembre del 2009

2ª Trobada TOTS x TOST, 27 de Setembre (1)

El proper diumenge dia 27 de Setembre, ens agradaria molt que vinguessiu a Tost a passar el dia amb nosaltres. Hem organitzat diferents tipus d’activitats:

1) Pedalada que començarà a les nou del mati des del Pont de la Palanca a la Seu d’Urgell i que seguirà una potent pujada per la muntanya fins a l’ermita de St. Germé. No és fàcil i s’ha d’estar en forma. El recorregut és de gairebé 24 km.

2) Caminada que començarà també a les nou des de la vila de Torà de Tost i farà també cap a l’ermita de St. Germé, a Montant de Tost. El recorregut és de 7 km i el cami el pot fer qualsevol que tingui per costum caminar per la muntanya.

3) Tots els que vulguin poden arribar-s’hi en qualsevol vehicle tipus 4x4 a l’ermita de St. Germé, a les dotze ó a la una del migdia. Si voleu venir i no teniu aquest tipus de vehicle, només cal que ho digueu que ja trobarem la manera de portar-vos-hi.




La idea seria que cadascú es portés allò que vol menjar, però si ens confirmeu que veniu, també podem fer alguna graellada comunitària. Esperem que ens faci un bon dia, i si no, doncs no hi fa res: farem el que podrem. Ja us anirem informant…


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada