diumenge, 20 de setembre del 2009

2ª Trobada TOTS x TOST, 27 de Setembre (2)


Si voleu passar l'estona , hem organitzat una bicicletada o caminada o endrapada que constituirïa la nostra segona TROBADA TOTS X TOST. Hi ha diverses opcions:



-Els que vulguin anar en BTT: ens trobarem al cap del passeig a les 9h. Sortirem en direcció la Palanca-tallafocs-Cal Franc-Sauvanyà-Torà de Tost-Colldernat-Sant Germé. De Cal Franc a Sauvanyà hi ha un corriol molt tècnic que només te uns 3 kms, la resta es una pista amb pendents però totalment ciclable. Hi ha un desnivell positiu acumulat es de uns 960mts i un negatiu de uns 320 mts, amb un recorregut total de 25kms.Per tornar, es pot escurçar una mica passant per Castellar de Tost.

-Els que estiguin interessats en caminar, la sortida serà des de Torà de Tost a les 10h. Hi ha un desnivell positiu de 320mts i un negatiu de 60 amb un recorregut total de 7kms que coincideix amb el recorregut dels de la bici. El retorn cadascú haurà d' organitzar-se pel mateix cami o per Montant.

- Als que els interessa la trobada però no l'esport, poden pujar fins a Montant de Tost, deixar el vehicle a la bàscula i agafar el caminet que porta a l'Ermita, que deu fer poc més d'un km.

A St. Germé hi ha una petita graella on podrem fer foc. Podeu portar la teca que us vulgueu fer crua o fer-vos-la allà mateix.
Preguntes al Llorenç, com sempre, al 666-131-460.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada