dissabte, 16 de gener del 2010

3ª Trobada Tots x Tost, 20 de Febrer 2010, Àger

Donat de les condicions ambientals de l'época i la diversitat de situacions de tots nosaltres, estem organitzant la nostra 3ª Trobada TOTSXTOST a Àger el proper 20 de Febrer.
- I perquè a Àger? - us preguntareu. Doncs fàcil: a Àger hi tenim part de la història del nostre personatge més important: l' Arnau Mir de Tost i també hi tenim a l'historiador que creiem que més coses ens pot explicar sobre ell: en Francesc Fité, professor de l'Universitat de Lleida i un dels co-responsables de la recerca de les despulles d' Arnau Mir a l'esglèsia de Sant Vicenç d'Àger.
És una trobada cultural: aquest cop, no sortirem a pujar les muntanyes ni treurem les bicicletes. Aquest cop, tant sols escoltarem el que en Francesc ens vulgui explicar sobre el que va fer l'Arnau Mir i visitarem amb ell, allò que ens vulgui ensenyar d'Àger.
Cal que ens confirmeu l'assistència a salvem.tost@gmail.com si voleu que organitzem ademés el dinar i altres activitats no relacionades que poden ser interessants a Àger. Animeu-vos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada