diumenge, 4 de novembre del 2012

3ª Caminada Premia-Tost (3)


L' etapa d'avui començava a l' Estany cap a les 7.30h i arribava a Prats de LLuçanés a les 5 de la tarda. Dormen a cal Bartrons: una casa preciosa molt prop del centre.  
La novetat d'avui és que s'hi han afegit dos ganàpies més: el Jordi Primo i el Gole. El Jordi ja va completar tota la caminada l'any passat però enguany venia d'un viatge romàntic per London i és clar, això és més important.
 El Gole, l'etern prestigitador-paiasso-caxondo, se'ls afegeix també. Amb aquest riuràn, com a minim. Caminar no sé si caminarà perqué té una certa tendència a fer-se mal a les extremitats perquè, com diu ell, sempre ho dóna tot.
 Aqui veiem al padri que aquesta etapa de 31 km, no ha sigut la millor de totes, però bé: demà serà un altre dia.
 Crònica del dia anterior, gentilesa del quadern de vitàcora del Llorenç: s'enten prou bé.

3 comentaris:

  1. Maria Rosa11/04/2012

    Moltes gràcies Llorenç pels teus agraiments a les anfitriones de Sant Feliu, espero què us trobeu en plenitut per continuar la vostra aventura i més ara què teniu nous companys!! Molta sort!!

    ResponElimina
  2. Vingaaaaa anims vaia campeones!! Molta sort i energia!

    ResponElimina
  3. jajajajaja... Gole allà on va triomfa...!!! Espero que sigui una aventura carregada de anècdotes divertides, conversacions intel·ligents enriquidores per a la ment, acompanyades d'un bon gintònic, tot un esforç enriquidor per a la ment i l'anima, molta força!

    ResponElimina